مشاوره حقوقی رایگان - فرصت واخواهی

سلام برای من از طریق ابلاغ الکترونیکی از طریق سامانه ثنا ابلاغ اومد که در جلسه دادگاه مهریه شرکت کن. من به دلیل مسافت زیاد و نداشتن مرخصی نتونستم برم دادگاه. لایحه هم ندادم. الان واسم حکم اومده 20 روز فرصت تجدید نظر خواهی دادن. چرا بهم فرصت واخواهی ندادن؟ ابلاغ الکترونیکی جزو ابلاغ واقعی حساب میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغ الکترونیکی ابلاغ واقعی محسوب می شود و از طرفی واخواهی و تجدیدنظر خواهی شما نتیجه ای نخواهد داشت و در صورتی که اعتراض بزنید باید هزینه دادرسی پرداخت کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابلاغ الکترونیکی ابلاغ واقعی محسوب می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به ابلاغ وقت جلسه دادرسی به شما ، حکم شما حضوری خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به این که ابلاغ به حساب کاربری شما ارسال شده و شما رویت کردید ابلاغ واقعی تلقی خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ابلاغ الکترونیکی ابلاغ واقعی محسوب می شود

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه ابلاغیه الکترونیکی از طرف شما قبل از جلسه رسیدگی رؤیت شده باشد بله به منزله ابلاغ واقعی است و تصمیم دادگاه درست می باشد.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به دلیل مشاهده ابلاغ در سامانه ابلاغ واقعی محسوب ودر نتیجه رای حضوری صادر گردیده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله روئیت آن در سامانه ابلاغ واقعی محسوب میشود