مشاوره حقوقی رایگان - زمین دارای سند تک برگ برای تغییر کاربری از مسکونی به مسکونی تجاری 6ماه به طول انجامیده بی جواب چرا؟

سلام بنده زمینی به متراژ 197/5متر تک برگ سند با حدود 80 متر ویلایی داخل زمین ابتدا برای تخریب و ساخت اقدام کردم بخاطر کسر 2/5متر غیر مجاز اعلام کردند سپس اقدام به تغییر کاربری کردم تمام جوابیه از منابع طبیعی اداره راه و محیط زیست رانیز برای بنیاد اوردم علت اینکه بعد 6ماه هیچ جوابیه نداده اندالبته به حراست بنیاد استان نیز رجوع و نامه ای بر این روال که مشکل چیست و چرا جوابیه و طرح در کمیسیون اجرا نمیشود چکاری باید انجام دهم ؟؟؟ممنون میشم پاسخ منرو بدهید باتشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر از ارگان مربوطه � وجود درخواست بعد از سه ماه پاسخ نگرفتید می‌توانید دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید