مشاوره حقوقی رایگان - اغفال زن شوهردار

ماههای آخر سال 98 یکی از دوستان همسرم که دومرتبه ایشون را دیده بودم با ارسال استیکر و بعد ابراز اینکه استیکر اشتباه ارسال شده و پیامهای انگیزشی و صبح بخیرهای هرروز با من ارتباط گرفتند بعد ابراز علاقه و درنهایت پیشنهاد ازدواج دادند البته من با همسرم گاه و بیگاه اختلاف داشتیم و ایشون گویا کم و بیش اطلاع داشتند.
طوری با من رفتار میکرد و ادای آدمهای مومن مهربون و همه چیز تمام در می آورد .منم شوهرم مشروب میخورد و همیشه دلم میخواست دین دار و چشم‌پاک باشه.فکر میکردم بخاطر نماز و روزه و دعاهام خدا این مرد رو سرراه من قرار داده دو تا بچه داشتم وعده که واسه اونا اینکار رو میکنم ووو
منم دیدم کنار پدرشون وخودم تنها هیچوقت شاید نتونم چنین آینده ای براشون بسازم.خودمم گول اخلاق و نجابتش خوردم از همسرم جدا شدم (حق طلاق داشتم) بعد از یکسال با حرفهای قشنگ با این اقا ازدواج کردم وقتی صحبت میکردیم میگفت ما رسم مهریه نداریم به زور 14 سکه مهریه گذاشت ولی گفت شاید تو فیل ت هوس هندوستان کنه من نگران آبروم هستم که تو با من ازدواج کنی و بعد جدا بشی گفت شرط ضمن عقد میگذاریم 300 سکه اگر کسی خواست زندگی مشترک را ترک کنه باید به اون یکی بده.از وقتی ازدواج کردیم نزدیک به دوسالِ فقط اشک و آه دارم.میگه باید حقوقت رو بهم بدی.ماشینم را فروخت و با مکر و بعدش دعوا پولش را برد یه خونه هم دارم،که قبلا میگفت من بخاطر خودت میخوامت و چشم داشتی به حقوق و داشته هات ندارم.الان میگه اینقدر زجرت میدم که بری و 300 سکه را ازت میگیرم.واینکه واقعا هیچ علاقه ای بهم نداره.بدترین جای شهر خونه داره کمترین امکانات میوه و گوشت و... که اصلا نمیخره فقط برنج و مرغ اینم با کلی التماس.کل پول و حقوقم هم گرفته...بچه هام هم رها کرده و آواره هستند.چیکار کنم.میتونم شکایت کنم بگم وقتی شوهر داشتم اغفالم کرد و با برنامه 300 سکه نوشته؟؟؟؟

پاسخ ها :

اغفال زن شوهردار عدم پرداخت نفقه