مشاوره حقوقی رایگان - سوال راجع پارکینگ

باسلام من یه آپارتمان خریدم که در سند آن نوشته شده یک واحد آپارتمان به مساحت 120 متر و 6 متر تراس و همچنین نوشته 13 متر پارکینگ اختصاصی در طبقه سوم
میخام بدونم پارکینگ اختصاصی که تو سند قید شده و تراس جزو متراژ خونه حساب میشه ؟؟
در قیمت چی ایا این پارکینگ تاثیر داره ؟؟
سوال آخرم اینه که در طبقه همکف که پارکینگ هستش یه واحدم مسکونی هستش که اسمش نمیدونم پیلوت یا چیز دیگه
ایا این هم کف جزو طبقات محسوب میشه؟؟ اگه محسوب میشه چطور واحد من در سند نوشته شده طبقه سوم؟؟
خواهشا راهنمایی کنید بخصوص اینکه متراژ پارکینگ جزو متراژ کل آپارتمان محسوب میشه چون اگه حساب بشه واحدم میشه 139 متر با تراس

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

سلام ، نصف متراژ تراس روی متراژ واحد حساب می شه یعنی سه متر حساب می شه. مساحت پارکینگ ، روی متراژ حساب نمی شه.