مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه راننده مقصر

با سلام. در مورخه هشتم مرداد سال نود برادر بنده راننده یک دستگاه پژو 206 در شهرستان ساری در یک جاده دو طرفه به صورت رخ به رخ با یک دستگاه کامیون برخورد کرده و فوت نموده است. به علت آتش سوزی هر دو وسیله نقلیه هردو خودرو به صورت کامل آسیب دیدند. طبق نظریه کارشناسی پلیس برادر من بعلت تجاوز به راه مقابل مقصر 100 درصد شناخته شد.در آن زمان مبلغ دیه کامل 60 میلیون تومان بود. لازم به ذکر است که کامیون مورد نظر هم دارای بیمه بدنه و هم بیمه شخص ثالث ایران بوده و بیمه نامه خودرو برادر من نیز بیمه شخص ثالث ایران بوده است. شرکت بیمه ایران مبلغ 57 میلیون بابت خسارت وارده به کامیون را از محل دیه برادر من برداشت کرده و به کامیون دادند و تنها مبلغ 3 میلیون از باقی مانده دیه به علاوه مبلغ 3 میلیون بابت خسارت مالی یعنی در مجموع 6 میلیون به ما پرداخت کردند و پرونده را مختومه اعلام کردند. با توجه به قانون جدید که اخیرا اعلام شد امکان دریافت دیه و خسارت جانی برای راننده مسبب حادثه مقدور شده و افرادی که از سال 90 تا 95 متحمل خسارت مالی و جانی شده اند آیا امکان گشودن پرونده و دریافت دیه وجود دارد؟ البته لازم به ذکر است در گزارشی که از صدا و سیما پخش شد قاضی دیوان عالی، آقای صدقی گفت پرونده ها ی مختومه هم می‌توانند اعاده دادرسی کنند. حالا چه طور باید اقدام کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

درخواست اعاده دادرسی به اخرین مرجع رسیدگی بدهید اگر اصلا مطالبه دیه نداده اید دادخواست مطالبه دیه بدهید