مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

با سلام دختری 25ساله هستم که پدرم هیچ گونه پول تو جیبی نمیدهد فقط پول خوراک به عنوان خرج خونه به مادرم میدهد خرج لباس و کرایه ماشین و خرج پزشک بنده را نمیدهد درامد ایشون در ماه حدود 2و نیم میلیون میباشد خواستم بپرسم نفقه بنده با توجه به درامد ایشون تقریبا چقدر میشود ؟ ایشون فقط مبلغی به عنوان خرج خانه به مادرم میدهد و برای خرج لباس و کرایه ماشین و پزشک من هیچ مبلغی رو پرداخت نمیکنه من میتونم نفقه خودم رو به صورت جدا دریافت کنم؟؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
با توجه به اینکه دخترها تا سنى که ازدواج نکرده اند و یا شروع به کار نکرده اند پدر باید نفقه شان را بپردازد و از نظر قانونی میتوانید مطالبه نمایید ولی میزان و مبلغ آن بستگی به تمکن مالی پدر و نظر کارشناس دارد .