مشاوره حقوقی رایگان - برای دریافت خدمات اینترنتی مبلغی واریز کردم، خدماتی ارایه نشده و مبلغ عودت نمیدن!!! کجا شکایت کنم؟

سلام وقتتون بخیر

پیج اینستا من 3 ماه پیش از دسترس خارج شد، مبلغ 500 تومن به عنوان علی الحساب برای فردی واریز کردم که پیج رو بازیابی کنه و در صورت بازیابی پیج مبلغ 1500 هم براش واریز کنم
توافق شد در صورت بازیابی نشدن پیج مبلغ 150 تومن به عنوان هزینه پیگیری دریافت کنه و مبلغ 350 تومن مرجوع کنه، زمان انجام این کار 1ماه توافق شد، کل صحبت ها و توافق ها توی واتساپ انجام شده و فیش واریزی رو واتساپ ارسال کردم و همون لحظه از کل چت ها اسکرین شات و فیلم گرفتم که در آینده حذفشون نکنه
الان 2ماه گذشته و نتونسته پیج رو بازیابی کنه، اصلا تماس و پیام ها رو جواب نمیده، بعد از پیگیری زیاد بالاخر جواب داده و میگه مبلغ 400 تومن هزینه کردم که عودت نمیدم، درصورتی که این خلاف توافق ما هست

سوالم این هست که از پلیس فتا میتونم پیگیری کنم یا شورای حل اختلاف؟ اگر باید از شورای پیگیری کنم دادخواست به چه عنوانی نوشته بشه

نام ، نام خانوادگی ، شماره کارت بانکی و شماره موبایل اون فرد رو دارم . اما کد ملی و ادرس ندارم. ساکن استان دیگه ای هست
با این اطلاعات میتونم شکایت و پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دادسرای جرایم اینترنتی طرح دعوا کن

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت کنید تا موقع به پلیس فتا ارجاع و بررسی شود