مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دیرکرد و خسارت هزینه دادرسی

سلام خسته نباشید 4سال پیش 12/5میلیون پول برای سرمایه گذاری به یه نفر دادیم به دلارکه 1000دلار شد کلاهبرداری شکایت کردیم بعد چهارسال رای قطعی صادرشد ردمال همون 12تومن به ما بده الان با 12تومن با این تورم ارزشی نداره چطور می توانیم پول به دلار دادیم و به دلار بگیریم و هزینه دیرکرد خسارت را چطور بگیریم میتوانیم دوباره شکایت حقوقی کنیم ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما از ابتدا نباید مطرح می‌کردید که پول را به ریال داده‌اید و تقاضای دلار می‌کردید

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام چون در جرم کلاهبرداری استرداد مال وجود داشته وشما اعلام کردین مبلغ 12 میلیون پول دادین استرداد مال به همان مبلغ به شما موضوع رای دادگاه قرار گرفته در صورتیکه دلار می بود اگر اظهارنامه جهت استرداد مال دادین در همان سال از تاریخ اظهارنامه خسارت تاخیر نادیه و خسارت رو جداگانه میتونین مطرح کنین