مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری ملک مسکونی به تجاری

باسلام. مدتی است ملک در همسایگی ما با تغییر کاربری مسکونی به تجاری (کارواش) موجبات سلب آسایش منزل ما رو فراهم کرده ... یکبار هم از طریق دادستانی پیگیر شدیم ... یه ده روزی پلمپ کردن و مالک کارواش با یه استشهاد سوری مبنی بر عدم ایجاد مزاحمت برای همسایگان پلمپ رو باز کرد .... همون سال اول هم یک تجاری موقت داشت که دیگه الان اونم نداره خیلی وقته .... شهرداری هم متاسفانه با اینکه نامه دادستانی بردم براشون همون اول کاری نکردن ..... آیا میشه کاری کرد که کلا بتونیم جمعش کنیم و حتی تجاری موقت هم بهش ندن ؟؟؟ بشه دوباره از طریق دادگاه جمعش کرد چون دادگستری جدی تر برخورد میکنن ...و ملزم به برگشتن به وضع سابق خودش بشه ؟؟؟؟ضمنا یکطرف ملک کارواش به سمت ی خیابون 12متری یکطرفه است و سمت دیگش به دیوار ما چسبیده وبرای ما مزاحمت داره (کارواش) ....ممنون راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

من نظرم بر این است در این خصوص وکیل بگیرید و پاسخ شما مثبت است