مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه پژو 206 با دنای معیوب به جای سالم

با سلام.
من یه ماشین 206 داشتم که 4تیکه رنگ داشت و یه گلگیر آبرنگ تمامی این موارد را به خریدار گفتم فقط یه گلگیر دیگه آبرنگ داشت که یادم رفت بگم و برگه تشخیص رنگ گم شده بود بهش بدم گفتم پیداکردن بهت میدم پیدا کردم بهش دادم در محضر وکالت دادم بهش یه ماهه گذشت و الان دوماه ونیم از وکالت گذشته تعویض پلاک نکرده از طرفی دنای سالم که فقط گفت 4تیکه رنگی داره که هرچه گفتیم تشخیص رنگشو بده نداد گفت ندارم من هم اعتماد کردم چون آدم محترمی میومد باهاش معامله کردم و درمحضر وکالت دوروزه داد به من بعد با سختی عوارض شهرداری هم پرداخت نکرده بود پرداخت کردم همون شب رادیاتور سوراخ شده بود جوش آورد بردیم مکانیک، موتور فنش خراب بود درب عقب خراب بود درست کردیم بعد از دوماه بعد پول دستم اومد رفتم تشخیص رنگ دیدم دور رنگ، شاسی جلو و عقب خورده بوده، کاپوت تعویض،کف صندوق رنگ شده بود و... با فروشنده تماس گرفتم گفتم این چه وضعشه من الان نیاز دارم کلی ضرر کردم زیر بار نمیره خسارت بده میگه بیا ماشینت میدم و خسارت وما به التفاوت نمیده آخه ماشین هنوز نگرفته باهاش تصادف کرده خودش تعویض پلاک نرفته و نگفت منم برای تعویض دوباره بهش وکالت بدم بعد دیدم ماشین دنامعیوب بهش گفتم خسارت بده تا منم بتونم بیایم وکالت بدم میگه من خسارت نمی‌دم ازتم شکایت میکنم آخه مگه می‌تونه این کار کنه من چکار کنم؟ و چگونه می‌تونم خسارتم ازش بگیرم خواهشاً راهنماییم کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مختار هستید بین فسخ معامله و یا مطالبه ما به التفاوت قیمت