مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه خودرو معیوب

باسلام بنده 12روز پیش با یه شخصی ماشین معاوضه کردیم به شرط تازه تعمیر بهم ماشین داد الان من امروز رفتم بخاریشو درست کنم مکانیک گفت ماشین صدای یاتاق بخار داره من میتونم‌کاری انجام‌بدم ماشین 20میلیون خرج داره

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
طی اظهارنامه ای اعلام فسخ کنید ، سپس دادخواست تأیید فسخ معامله را ثبت نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید معامله را فسخ کنید
یا خسارت ارش عیب مبیع را مطالبه کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می توانید به استناد خیار تخلف از شرط معامله مزبور را فسخ نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست تایید فسخ مطرح بفرمائید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید معامله را فسخ کنید در این خصوص بدوا اظهارنامه اعلام فسخ تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست فسخ بدهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست دهيد و اعلام فسخ معامله با اظهارنامه رسمي نماييد

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال کنید مبنی بر اینکه خودرو شماره...... موضوع قرارداد مورخ...... دارای عیوب اساسی و پنهان بوده به نحوی که موتور خودرو احتیاج به تعمیرات اساسی دارد و این مساله را از بنده کتمان داشته اید لذا مراتب جهت اقدام مقتضی به شما اعلام می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا چند مکانیکی معتبر ببرید و اگر مشکل ثابت شد دادخوایت تامین دلیل برای کارشناسی دهید سپس دادخواست مطالبه خسارات.
اگر شرط فسخ قرارداد دارید میتوانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید معامله را فسخ کنید فقط سریع اقدام کنید و اول اظهار نامه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اظهارنامه ای جهت اعلام فسخ ارسال نمایید ، سپس دادخواست تأیید فسخ معامله را ثبت نمایید
و یا ارش دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان فسخ قرارداد یا مطالبه خسارت وجود خواهد داشت

شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع را اقامه کنید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست تامین دلیل بعد اظهارنامه استرداد مابه التفاوت قیمت یا فسخ بعد دادخواست مابه التفاوت قیمت یا فسخ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به قرارداد میتوانید معامله را فسخ کنید یا اقدام به اخذ خسارت قراردادی کنید.