مشاوره حقوقی رایگان - منشاء پول در چک کیفری

آیا در پرونده های چک کیفری چنانچه قرارداد مکتوبی وجود نداشته باشد دادسرا یا دادگاه به منشاء پول ورود میکنند؟
مثلا صادرکننده چک مدعی شود موضوع ربا بوده، علیرغم عدم وجود هیچگونه قراردادی دادگاه به موضوع فوق و بررسی منشاء پول مثلا از طریق ارجاع به کارشناس مالی ورود می نماید؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر طرف دعوا ادعای ربا کند دادسرا ورود و تحقیقات میکند