مشاوره حقوقی رایگان - استعفا پرستار پیمانی

سلام من سال گذشته در آزمون استخدامی وزارت بهداشت به صورت پیمانی پذیرفته شدم و تعهد خدمت پنج ساله به صورت محضری دادم حالا میخوام استعفا بدم میگن باید جریمه نقدی پرداخت کنم
آیا پرداخت جریمه قانونیه؟ کجا میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام دوست عزیز
برای ارائه پاسخ صحیح لازم است متن تعهدنامه مورد بررسی قرار گیرد لیکن در هرصورت شما تعهدنامه را بدقت مطالعه نمائید وبرابر شروط مندرج در تعهد نامه نسبت به یافتن راهکار قانونی اقدام ویا اینکه متن تعهدنامه را از این طریق درج وپاسخ صحیح را دریافت نمائید موفق باشید.