مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی منجر به قتل یک نفر

سلام بزرگواران
داخل یه نزاع دسته جمعی یک نفر به قتل رسیده که یکی از طرفین تعداد کمتری نصبت به طرف مقابل داشته ودعوا سر زمینی بوده که قانونن مال خودشون بوده ولی طرف مقابل نمیخاست بفهمه تا اینکه به قتل رسیده
حالاسوال من اینه تکلیف این چندنفر چی میشع با سند میشه ازادشون کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید مباشر قتل و نوع قتل از لحاظ عمد یا غیر عمد بودن مشخص گردد
و میزان و نوع دخالت سایرین در دعوا و قتل تعیین گردد
و بعد از انجام و تکمیل تحقیقات مقدماتی ، با موافقت مرجع قضایی با قرار وثیقه آزاد خواهند شد