مشاوره حقوقی رایگان - کاملا با مدرک میگم بی گناهم ولی متهم به مشارکت در نزاع دسته جمعی منجر به قتل

با سلام و خسته نباشید بنده معلم هستم و سال1400در روستایی در بازار ...که بنده اونجا غرفه خرید و فروش ... داشتم حضور داشتم و بین دو فامیل درگیری رخ داد که چون درگیری در بیرون بازار بود من همه مانند همه به انجا دویدم تا علت شلوغی رو متوجه بشم که بنده در دستم کیسه گلی به همراه یه تایلور بود که داشتم ماشین یکی از دوستانم رو پنجر گیری میکردم وقتی نزاع شروع شد منم با کیسه وسالی که میفروشم و همان تایلور به محل رفتم ولی در فیلم های دوربین های مداربسته هم کاملا مشهود هستش که بنده حداقل پونزده بیست متر تا درگیری فاصله دارم ،هیچ کسی هم از بنده شاکی نشده در این درگیری دو نفر کشته شدند که از همان ابتدا قاتلین مشخص بودند و بنده هم با هیچ طرف دعوا خصومتی نداشتم و خانواده مقتول و هم خانواده قاتل از بنده شاکی نشدند ولی افرادی دادستان رو نسبت به بنده حساس کرده بودند تا منو خواستن و بنده هم رفتم و‌توضیحاتمو دادم ولی برخلاف همه افرادی که رفتن زندان بنده حتی برای انگشت نگاری وارد قرنطینه هم نشدم،پرونده رفت به دادگاه ساجدی مشهد اونجا بنده متهم ردیف 12بودم و در جلسه دوم از قاضی خواستم که شاهد بیارم و در جلسه اخر هم دوتا شاهد که خواسته بودن رو بردم حتی بعد از بررسی دوربین های مدار بسته قاتل هم مشخص شده بود ولی بعد از ارائه دفاعیه وکیلم و خودم ،قاضی گفتن نیازی به شاهد نیست و حتی همه برای تبرئه خودشون قسم خوردن بنده رو هم گفتن لازم نیست قسم یاد کنید و شما به دلیل حساسیت بالای پرونده برای بررسی های بیشتر فرستادن مشهد،دیگه همه حاضرین در دادگاه گفتن تو تبرئه هستی و خود قاضی هم به صورت لفظی من پرسیدم که حاج اقا لازم نیست شاهدام بیان داخل گفت نه شما تبرئه ای ولی در کمال تعجب برای همه افراد حاضر در پرونده سه سال حبس اومده،بنده معلم هستم و واقعا برام مهم هستش تبرئه این پرونده فیلم دوربین مدار بسته هم کاملا مشخص در درگیری شرکت نمیکنم و اصلا حتی با کسی بحث لفظی نمیکنم چه برسه به فیزیکی.حالا اگر وکیلی هست که به طور قطع باتوجه به اینکه بنده میتونم برادر مقتولین رو که در همونجا حضور داشته برای شهادت محضری به محضر بیارم به همراه هر چندتا شاهد دیگه که لازم باشه اگر وکیلی میتونه در دیوان عالی بنده رو تبرئه کنه مشکل هزینه اش نیست همینجا اعلام کنه تا بنده بهشون تماس بگیرم.منتظر راهنمایی شما عزیزان هستم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات خود را مختصر و مفید مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.