مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام
بنده اتباع غیر ایرانی هستم.مدارک شناسایی آمایش دارم.
خودرویی خریدم و چون سند به نام من ثبت نمیشه به نام همسایمون(ایرانی) زدم.
ایشون دو فرزند زیر 18 سال نیز دارن.
سوالم اینه چه نوع قراردادی بین من و ایشون باید نوشته بشه تا در آینده به مشکل نخورم. آیا قرارداد دستی که ایشون امضا و اثر انگشت بزنن کفایت میکنه؟
اگر قرارداد دستی مشکلی نداره لازم هست فرزندانشونم امضا کنن؟
ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
متنی تخصصی توسط وکیل دادگستری تنظیم گردد تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید
وجه التزام در قرارداد پیش بینی شود
اسناد تجاری دریافت دارید و ده ها نکته دیگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چاره ای ندارید جز اینکه قرارداد عادی بین خود تنظیم کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد دستی که بین افراد نگاشته می شود با توجه به این که متن تخصصی تنظیم نمی شود متاسفانه بعدا می تواند مشکلاتی را برای افراد بوجود بیاورد بهتر است متن قرارداد تان به صورت کاملا تخصصی توسط یک وکیل برای شما تنظیم گردد تا بعدا مشکلی بوجود نیاید
برای تنظیم قرارداد به صورت تخصصی می توانید از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در قرارداد عادی تمامی نکات را بیاورید و مشخص سود که ماشین متعلق به شماست و ایشان حق انتقال به غیر ولو خود و دیگری ندارد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام علاوه بر تنظیم قرداد تخصصی دو نفر شاهد فرداد را امضا کنند بهتره در دفتر استاد رسمی افزار نامه هم تنظیم شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

بله بهتره قراردادی بینتون نوشته بشه ولی اینکه متن شامل چه چیزهایی باشه نیاز به بررسی مدارک هست تا به درستی نگارش بشه و بعدها دچار مشکل نشسد.