مشاوره حقوقی رایگان - آیا با وکالت تام می‌توان خودرو فروخت؟ (بدون وکالت مخصوص فروش و تعویض پلاک

با درود
خودرویی تازه تحویل به نام پدرم هست که شهرستان هستن. در نمایندگی تهران برای دریافت سند کمپانی گفتن باید از پدر وکالت داشته باشی تا سند رو بدیم
آیا اگر وکالت رو بگیرم و سند کمپانی رو تحویل بگیرم با همان وکالت تام میتوانم خودرو رو به فروش برسانم؟ یا حتما باید دوباره وکالت مخصوص فروش خودرو هم از پدر دریافت کنم؟
سپاس

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بستگي به حدود اختيارات اعطايي دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه حق فروش داشته باشید می توانید بفروشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر منظور از وکالت تام حتی اقدام به فروش نیز می باشد می توان اقدام نمود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که اختیار فروش در حدود اختیارات قید شده باشد منعی وجود نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در متن وکالت اختیار فروش به شما داده باشد بله می‌توانید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام یک وکالت کامل دارای تکام اختیارات بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
باید در وکالتنامه تمام اختیارات و حق فروش مورد وکالت و حق اخذ ثمن معامله و ... ذکر شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکالت تام یعنی وکالت در تمام امور از جمله فروش بنابراین میتوانید با استفاده از این وکالتنامه نسبت به فروش اقدام کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید جزو‌ حدود اختیارات درج شده باشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر وکالت فروش باشه و فروش به هر شخص حقیقی یا حقوقی در مفادش باشه نیاز نیست وگرنه باید یکی کاملتر بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
با توجه به اختیارات مندرج در وکالت نامه میتوان ب سوال شما پاسخ داد.
در صورتی ک وکالت تام شامل هر نقل و انتقال و خرید و فروش به خودتان یا شخص دیگر باشد میتواتید.