مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جدول امتیازبندی آزمون عملی آتش نشانی خواهران

با سلام
آزمون عملی آتش نشانی امسال به گونه ای به پایان رسید که هیچ کدام از خانم ها قبول نشدند در اعتراض به استانداری گفته شد دستور از وزارت هست باید طبق جدول که برای آقایان و خانم ها یکسان هستند حداقل 400 امتیاز بیاورید توانایی خانم ها با آقایان تفاوت هایی زیادی دارد و این جدول مقیاس خوبی نبوده از طرف دیگر هم در دفترچه ثبت نام قید شده بود حداقل امتیاز قبولی 400 ولی نگفته بود خانم ها و آقایان برابرند این در حالی هست که سال 94 خانم های آتش نشان کرج با خانم ها سنجیده شده بودند حال درخواست کمک در رابطه با نحوه دادخواست به دیوان عدالت اداری داریم
با تشکر

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

سلام
باید حضورا تشریف بیارید تا پس از بررسی مدارک و استخراج مواد قانونی دادخواست مناسب تنظیم بشه