مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام من از شوهرم شکایت ترک انفاق کیفری کردم که واسش شش ماه زندان تعیین شد الان رفته اجرا و تو ابلاغیه نوشته سه روز وقت داره خودشو معرفی کنه و یه نفر هم واسه شوهرم کفالت گذاشته الان سه روز گذشته ولی شوهرم خودشو معرفی نکرد و تو ابلاغ نوشته نتیجه ی عدم حضور جلب است و شوهرم و کفیل آدرس و شماره تلفن درست ندادن به دادگاه. حالا چی میشه؟ اصلأ معلوم نیست شوهرم کجاست

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام از کفیل میخوان که ایشون را احضار کنند درغیر این صورت وثیقه ضبط میشود.

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام باید از طریق کفیل پیگیری شود

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

روی ضمانت کفیل اقدام میشود