مشاوره حقوقی رایگان - ابطال توافق نامه

با سلام و تشکر از پاسخگویی شما و همکاران محترمتان
اینجانب طی یک قرارداد دست نویس همراه با امضا دو نفر شاهد مقداری پول را به طرف مقابل پرداخت نمودم تحت عنوان سرمایه گذاری و قرض ، و طرف اول به بنده بابت برگشت سرمایه بعلاوه سود سرمایه گذاری چند فقره چک داد و یک ویلا را بعنوان امانت و تضمین پاس شدن چک ها بنامم زد و در حال حاضر سند تک برگ ویلای مذکور بنام بنده و نزد بنده میباشد اما ویلا با توافق طرفین به مدت 14 ماه در تصرف طرف اول میباشد ، و در قرارداد نوشتیم که در صورت پاس شدن چک ها سند ویلا مجددا بنام ایشان باید برگردد و همچنین نوشتیم در صورت برگشت چک ها ، سند ویلا بنام بنده نافذ و معتبر است . در حال حاضر چک ها ی ایشان برگشت خورده و ایشان متواری هستند . لازم به ذکر است کل پولی که به ایشان دادیم حدود پانزده میلیارد است و ایشان در این مدت یکسال حدود دو میلیارد بابت علی الحساب سود با رقم های مختلف بحساب بنده واریز کرده ، حال وکیل ایشان اظهار نامه داده که توافق نامه معامله ربوی بوده و ضمن استرداد چک ها ، سند ویلا را بنام موکل برگردانید .
بنده باید چه کنم ؟ و آیا ادعای وکیل شان درست است ؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره تلفني و عنداللزوم رؤيت مدارك است

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
با سلام دوست عزیز
بار اثبات اینکه موضوع معامله ربوی است بعهده طرف شما می باشد وبرای اظهارنظر دقیق لازم است قرارداد فی مابین بنحو نقیق مورد بررسی قرار گیرد ودر هر حال موضوع بسیار فنی است وچون طرف شما وکیل اختیار نموده است توصیه می شود شما نیز وکیل اختیار کنید ودرهرحال بنظر می رسد موضوع در قالب معامله با حق استرداد قالب طرح است موفق باشد.