مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد

با سلام وخسته نباشید من دو ساله بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد پرداخت می کنم به عنوان راننده امکان تغییر به بیمه عمر وجود داره یا اگه نداره قرارداد و فسخ کنم و بیمه عمر پرداخت کنم به ضررمه یا همون بیمه آزاد و ادامه بدم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
سلام دوست عزیز
امکان تغییر یا انتقال کسورات پرداخت شده به صندوق بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی به ردیف بیمه های عمر وزندگی امکان ندارد ودرصورتی که نوع بیمه شما خود اختیاری ویا در قالب کارگاهی تحت سرپرستی کارفرما در حال اشتغال هستید ادامه پرداخت کسورات بیمه به تامین اجتماعی توصیه می گردد وعلاوه بر آن در صورت تمایل وتوانائی مالی می توانید بیمه عمر را نیز اختیار کنید موفق باشید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
امکان انتقال وجود ندارد.
بهتر است بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد برای برخورداری از مزایای بازنشستگی حتما پرداخت شود.
می توانید جداگانه برای بیمه عمر اقدام نمایید.