مشاوره حقوقی رایگان - واریز نکردن یکسال بیمه تامین اجتماعی مشاغل ازاد

سلام، من پدرم 25سال سابقه بیمه تامین اجتماعی مشاغل ازاد داره، من از آخرین واریز حق بیمش یکسال بیشتر گذشته، سنش الان 60 به همین علت شرط پرداخت آزمایش و اگه نمیخام ازمایش بگیرم باید سود 12 یا 14 یا18 شرط برداشتن ازمایش بدم، میشه راهنمایی کنید کدوم بهتره،ممنون

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. سوال شما جمله بندی ناقصی دارد و مبهم می باشد. لطفا واضح و با ادبیات صحیح مطرح فرمایید.