مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ودیعه

با سلام اینجانب سال گذشته یک واحد آپارتمان را به یک افغانی رهن دادم امسال موقع تموم شدن موعد قرارداد قرار شد مستاجر بلند شود و ملک را ما به یک نفر دیگر اجاره دادیم تا پول را از مستاجر جدید بگیرم و بدم به مستاجر افغانی اما افغانی طی اقرار نامه به بنده گفتن پول را به حساب صاحب خانه جدید بزنم و بنده پول را به حساب خواهر زاده صاحب خانه افغانی واریز نمودم الان هم صاحب خانه جدید افغانی اظهار دارم که پول به حسابشان نیومده و و از پس دادن آن است
امتناع میکند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید دادخواست دهید راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس حسابرسی کنید و از یک وکیل کمک بگیرین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول را واریز کرده با ارائه فیش واریزی می توانید دادخواست تخلیه بدهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میتوانید درخواست تخلیه را با کمک وکیل پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد فیش واریزی ثابت کنید که مبلغ ودیعه را عودت داده‌اید و سپس اقدام به درخواست تخلیه ملک کنید‌.