مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مطالبات حقوقی و سنوات از کارفرما

با سلام اینجانب ساکن استان البرز می‌ باشم و در یکی از پتروشیمی‌های استان بوشهر مشغول به کار بودم با توجه به اینکه در ماه مهر هستیم هنوز حقوق تیر ماه و مرداد ماه را دریافت نکرده‌ام و در سال گذشته 6 ماه از سنوات من را پرداخت نکرده می خواستم در این زمینه و چگونگی دریافت مطالباتم مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار میتوانید نسبت به دریافت حقوق و مزایای خود در قالب طرح شکایت اقدام کنید.