مشاوره حقوقی رایگان - قیم

باسلام خدمت وکلای عزیز
پدرم من آلزایمر داره وبرادر کوچکترمن تو این مدت تمامی زمین های ایشون و خونه ای که در لواسان دارن رو امضا گرفتن از ایشون که بخشیده ( لازم به ذکر ما اصلا نمیدونیم تحت چه عنوانی یا با چه نوشته ایی یا اصلا کی این امضا هارو گرفته فقط میگه همش به نام منه هیچ کاری نمیتونید بکنید )ماشینش رو فروخته و خونه تهرانشو داشته میزده به نام مادرم که زمین مادرم رو جاش بگیره گویا با مادر سر این دعواشون میشه که مابقی فرزندان خبر دار میشن
الان ما اقدام به گرفتن قیومیت کردیم خواهر بزرگتر رو از طرف همه معرفی کردیم،ما یعنی برادر بزرگتر مادر و دو خواهر دیگر آیا با وجود اعتراض این برادر کوچکتر میتونه مانع این کار بشه و اینکه ما نمیخوایم ایشون قیم بشن لطفا کامل راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
دادگاه مکلف است در انتخاب قیم برای محجور مصلحت وی را رعایت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا باید حکم حجر پدر مشخص گردد و باید تاریخ شروع حجر معلوم گردد
شما باید با ارائه اسناد و مدارک به دادگاه ، تاریخ شروع حجر را به عقب بیندازید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قیم می تواند شکایت کند و اموالی را که به نام خودش انتقال داده را ابطال کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با صدور حکم حجر پدر، تاریخ شروع حجر مشخص خواهد شد و از آن تاریخ به بعد، تمامی نقل و انتقالات باطل خواهد شد. از سوی دیگر دادگاه در نصب قیم بایستی مصلحت محجور را رعایت کند و بعد از نصب قیم، قیم می‌تواند نسبت به اموالی که منتقل شده است طرح دعوی کند.