مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

سلام روز بخیر
من خانمی هستم مجرد ازدواج نکردم بنا به دلایلی چند سال پیش به پدرم وکالت تام دادم تمام اختیارات
الان میخوام این وکالت باطل شود ولی پدرم متوجه نشود روم نمیشه بهشون بگم میخوام وکالت و ازتون بگیرم در ضمن من 45 سالمه
ممنون میشم بفرمایید از چه طریقی اقدام کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید به دفترخانه مربوطه جهت استعفا رجوع کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر وکالت تام الاختیار به صورت بلاعزل نباشد میتوانید به دفترخانه مراجعه و ایشان را عزل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفترخانه ای که وکالت داده اید مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر وکالت بلاعزل نباشد به دفترخانه مراجعه و وکیل را عزل نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عزل وکیل بسته به نوع وکالت دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که وکالت بلاعزل باشد میتوانید به دفترخانه‌ای که وکالت را اعطاء کرده‌اید مراجعه کنید و پدر خویش را عزل کنید.