مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت

سلام،دخترم یکسال قبل وام گرفته والان برای مهاجرت تحصیلی اقدام کرده،وام رو من پرداخت میکنم ،ایا برای رفتنش مشکلی پیش میاد؟
امکان انتقال وام بنام شخص دیگر هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خیر جای نگرانی جهت خروج اصولا نیست اگر مشکل دیگری نداشته باشد
آن وام ضامن دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر وام پرداخت میشود ومعوقه ندارد مشکلی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر برای خروج از کشور برای دختر شما مشکلی پیش نخواهد آمد چرا که آن وام دارای ضامن است‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تازمانیکه بدهی نداشته باشید مشکلی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مشکلی پیش نخواهد آمد. اصولا بانکها به همین دلایل ضامن میگیرند

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام خیر مشکلی نیست مهم پرداخت اقساط وام است چه توسط وام گیرنده چه شخص دیگری