مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

شخصی به من گیر داد و چاقو کشید ومن هم اورا باچوب زدم واو هم با چاقو من را زد دوربین هم موجود است من هم چاقو داشتم ولی نزدم حکمش چیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

هر دو مجرم شناخته میشوید
حبس با شرایطی
و
دیه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر دو به مجازات حبس و پرداخت دیه محکوم میشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که از چاقو استفاده کرده ممکن است دادگاه مجازات حبس نیز تعیین کنه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر دو در صورت اثبات مجرم هستید و مجازات آن حبس و پرداخت دیه خواهد بود البته اگر شما بتوانید دفاع مشروع خود را ثابت کنید احتمال معافیت شما از مجازات وجود دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما بعنوان دفاع مشروع از خودتان دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نوع و میزان مجازات بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جرم ضرب و جرح عمدی معمولاً مجازات دیه دارد و به تشخیص قاضی می‌توان برای آن زندان در نظر گرفته شود