مشاوره حقوقی رایگان - بسیج دانش اموزی

من پارسال یه غلطی کردم و عضو بسبج شدم و خواستم از بسیج خارج شم اما به بهانه های مختلف اجازه ندادن چطور باید خارج شم؟منظورتون از پیگیری در پایگاه بسیج چیه؟لطفا یه راه حل درست بهم بدید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق پایگاه موضوع را پیگیری کنید

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

سلام
زمانی که شما به بسیج مراجعه نکنید
کسی نمیتواند شما را اجبار به شرکت در جلسات کند لذا نیاز به بسته شدن پرونده نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره پرسش‌های غیرحقوقی قرار دارد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما به ناحیه مربوطه مراجعه کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اصولا در این سازمان بحث خروج مطرح نیست و ثبت نام شما کان لم یکن نمی گردد لاکن میتواند در جلسات حضور پیدا نکرده یا فعالیتی نداشته باشید