مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام من حدودا 6سال در یک شرکت دنده زنی کار کردم با نیسان خودم. قرار بود با ماشین کار کنم اما من خودم هم کار کردم الان کردم دیسک شده اونها نمیذاشتندبه دکتربرم من یجوری بابهانه ماشینموازشرکت به خونه آوردم .الان سه ماه بیمو قطع کردن .من چکارکنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق وزارت کار شکایت نمایید در صورتی که آسیب‌های وارد شده مشخص شود غرامت تعلق ی گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضوری به اداره کار مراجعه و پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت علیه کارفرما اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما با اختیار خود از شرکت خارج شده اید و پرداخت بیمه شما قطع شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید نحوه قرارداد شما با آن شرکت بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی کرد