مشاوره حقوقی رایگان - درباره ی به هم زدن نامزدی از طرف پسر

سلام ارادت مندم من چهار ماه میشه نامزدم تهی این چهار ماه نامزدم منو چهار جواب رد داد الان منو با عکس و فیلم تهدید میکنن من خواستم رهنمایی برام بکنین اگه این پسر باوجود داشتن گناه بری به دادگاه شکایت کنی خسارت تو ما باید بپردازیم بعدشم اینو هم گفتن بعد از این که همه وسایلو ازت بگیریم تموم بشه یه کاری در حقت انجام میدیم پسره اینجا نیست پسر عموهاش میگن الان دعوا به نفع من میشه یا از اونا میشه جواب منو بدین

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید بابت توهین و تهدید به انتشار تصاویر و فیلم خصوصی از ایشان شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما کمی مبهم است اگر تهدید شده‌اید می‌توانید تحت عنوان تهدید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادله کافی دارید می‌توانید تحت عنوان توهین و افشای اسرار و عکس های خصوصی شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میتوانید شکایت تهدید کنید هدایای نامزدی درصورت وجود و مصرف نشدن مسترد میشود

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید تهدید را مطرح و پیگیری نمایید