مشاوره حقوقی رایگان - استرداد هدایا

سلام ، دخترم عقد هست و میخواد طلاق بگیره و با خانواده پسر توافق کردیم که نفقه و مهریه را ببخشیم و آنها هم بیان وکالت در طلاق بدن تا ما بتونیم درخواست طلاق کنیم، گفتن قبلش باید هدایای دوران عقد و نامزدی رد و بدل بشه یه لیست دادن که داخلش علاوه بر هدایا هزینه 2 تا مسافرت که با هم رفتن و همچنین هزینه دندانپزشکی که برای دخترم کردن را آوردن ، خواستم ببینم این ها هم جز هدایا باید بهشون پس بدیم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر این موارد امکان‌پذیر نمی‌باشد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

هرجوری که تمایل داشته باشید میتونید توافق کنید.اما اگه بخاد قانونی بره نمیتونه بگیره

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
قانونا الزامی به پرداخت چنین هزینه هایی نیست.
اصل هدایا اگر موجود باشد تحت شرایطی قابل استرداد است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر اصولا هدایا مربوط به هدایای مصرف نشدنی است که باید عودت شود و در خصوص هدایای مصرف نشدنی که بنابر قصور دخترتان تلف شده نیز باید عودت صورت گیرد در مورد هزینه مسافرت و دندان پزشکی چنین موردی مفروض نیست