مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مبایعه نامه

با عرض سلام و احترام. حضور وکلای گرامی و گرانقدر به استحضار می رسانم سالیان قبل مورث طرف مقابل بنده آقای ح.ب طی بیع نامه عادی ساختگی از اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان محل سکونت ما اقدام به ثبت ملک متعلق به بنده که در تصرف و تملک قرار داشته ام نموده و در سال 1385 در اجرای مواد 147 و 148 اصلاحی قانون ثبت سند رسمی مالکیت دفترچه ای منگوله دار به نام ایشان صادر و تسلیم گردیده است سپس ایشان فوت نموده و ورثه ایشان با توجه به سند رسمی مالکیت ملک مسکونی موصوف را در تصرف و تملک خویش قرار داده اند و عنایت و توجه به اینکه بنده مجعولیت و مخدوش بودن و عدم استفاده و بهره برداری از بیع نامه مذکور را طبق نظریه و گزارش کارشناس رسمی دادگستری در رشته خط و امضاء و اثر انگشت در پرونده کلاسه مطروحه شعبه اول بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان اثبات نمودم که نظریه کارشناسی مذکور در مهلت مقرر قانونی مصون از هر گونه ایراد و اعتراضی واقع گردیده و نیز قطعیت یافته و این امر نیز طبق دادنامه صادره از دادگاه کیفری دو شهرستان به اثبات رسید آیا با وجود شرایط مذکور می توانم دادخواست ابطال بیع نامه مذکور را دادگاه حقوقی مطرح نمایم تا متعاقب ابطال بیع نامه سند رسمی مالکیت اقای ح.ب ابطال گردد ؟ خواهشمندم راهنمایی لازم را عنایت و مبذول فرمائید. با تقدیر و تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نیاز به بررسی دارد رزرو مشاوره تلفنی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر متن مبایعه نامه و بقیه مدارک دارد تا با گفتگوی متقابل اظهار نظر دقیق بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید با توجه به دلایل موجود دادخواست مناسب اقامه نمایید
و برای ابطال سند ابتدا باید مالکیت شما احراز گردد