مشاوره حقوقی رایگان - کارانه

سلام
اگه بخوام به پرسنل هر ماه مبلغی رو تحت عنوان کارانه بدم، آیا این کارانه باید در قرارداد کار بیاد؟ حداکثر مبلغی که میشه کارانه داد چقدره؟ و آیا از بیمه و مالیات معاف است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما قرارداد دیگری را در کنار قرارداد اصلی خود با کارگر منعقد می کنید، به نام قرارداد کارانه. در این قرارداد باید موارد روشنی، به صورت کمّی مشخص شود. به نحوی که اگر این موارد تحقق پیدا کند، به همان نسبت، مبلغ کارانه به کارگر پرداخت شود.جهت جزییات بیشتر مشاوره تلفنی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگرپرداخت کارانه تداوم داشته باشد اصولا حز حقوق مکتسبه کارگر محسوب میشود و دیکر نمیتوانید قطع کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مبلغ کارانه را هم می‌توانید در قرارداد کار قید کنید هم تحت عنوان قرارداد جداگانه‌ای به عنوان متمم قرارداد که هر کدام تبعات خاص خود را از لحاظ تخصصی خواهد داشت و نیاز به دانستن جزئیات بیشتر جهت اظهار نظر دقیق است