مشاوره حقوقی رایگان - مجازات توهین

سلام پدر بنده رو به اتهام توهین و فحاشی به شهردار و دوتا کارشناس شهرداری ازش شکایت شده میخاستم بدونم حکمش چیه آیا زندانیش میکنن؟
پدرم هیچگونه سابقه کیفری ندارد و سنش هم60سال است
ممنون میشم جواب بدین نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام درصورت احراز جرم توهین برای دادگاه موضوع مشمول ماده 609 قانون مجازات اسلامی کتاب تعزیرا می گردد که براین اساس تعیین مجازت ممکن است سه تا شش ماه حبس ویا تا 47 ضربه شلاق ویا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی باشددر حد امکان رضایت شهردار وکارکنان جلب شودارجحیت دارد. موفق باشید