مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حكم

سلام من از يكسال پيش از كارفرما به دليل عدم پرداخت سنوات و عيدي و اصافه كاري شكايت كردم و در دادگاه بدوي راي به نفع من صادر شد. كارفرما نسبت به مبلغ تعيين شده اعتراض كرد و در جلسه ي هيئت تشخيص مقداري از مبلغ تعيين شده كسر شد. و راي نهايي هيئت تشخيص روز شنبه يكم مهر صادر شد. من امروز به اداره كار مراجعه كردم و درخواست اجراي حكم رو ثبت كردم. از واحد اجراي احكام با كارفرما تماس گرفتن و ايشان يكروز مهلت خواستن كه با وكيلشون مشورت كنن و نتيجه رو فردا اعلام كنن.آيا بعداز ثبت درخواست اجراي احكام من كارفرما ميتونن درخواست فرجام خواهي از ديوان عدالت اداري بدن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است آری وگرنه خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به شکل کامل پاسخ داده شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اعتراض در دیوان عدالت اداری وجود خواهد داشت
ولی فرجام خواهی نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، بله می‌توانند در دیوان عدالت اداری تقاضای ابطال رای اداره تعاون کار و امور اجتماعی را نمایند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم پرسش شما پاسخ داده شد

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

به دلیل مالی بودن حکم ممکن است طبق نظر قاضی تامین مناسبی اخذ شود تا اجرا انجام شود