مشاوره حقوقی رایگان - ساختن در کوچه بن بست

سلام
خانه ما در یه کوچه 5متری در طول 40منر هست بن بست هست
6تا خانه پر کوچه هست
یکه از همسایه ها در حال ساختن خانه شده و مصالح در کوچه میریزد سه تا از خانه ها ته کوچه هستن دو تا خانه چپ و راستی که یکی شون من هستم دیگر نمی‌توانیم ماشین را از کوچه بیرون ببریم یعنی از ماشین هیچ استفاده ای نمی‌توانیم بکنیم بهش گفتیم طرف مشاوره ملکی داره در شهرداری آشنا داره حاضر نیست مصالح رو توری بریزه که ما رد شویم
چکار بکنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به شعبه مربوطه مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید ابتدا اظهارنامه ارسال دارید
مراتب توسط 110 صورتجلسه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر میرسد که مزاحمت به منصه ظهور رسیده است فلذا بایستی در وهله اول اظهارنامه مبنی بر رفع مزاحمت ارسال کنید و اگر افاقه نکرد شکایت مزاحمت یا دادخواست مزاحمت هم از جنبه حقوقی و هم از جنبه کیفری هر کدام که مایل هستید اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه مبنی بر رفع مزاحمت ارسال کنید و اگر فاقه نکرد با 110تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و نهایت شکایت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید فیلم و عکس بگیرید و با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوانید در شهرداری شکایت خود را ثبت کنید همچنین می‌تواند از موارد مزاحمت باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید طرح شکایت حقوقی و کیفری کنید جهت انتخاب راهکار دقیق بهتر است از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

با 137 تماس بگیرید
یا شکایت مزاحمت و ممانعت از حق مطرح کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

میتوانید به شهرداری محل مراجعه و اعلام تخلف نمایید تا از ادامه فعالیت ایشان جلوگیری شود و چنانچه شهرداری اقدام موثری انجام ندهد میتوانید به جرم ایجاد مزاحمت از وی شکایت نمایید