مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

با سلام. پیامکی با این عنوان اومده دادخواست شماره فلان ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه اول دادگاه فلان شهرستان ارجاع و با شماره پرونده فلان و رمز شخصی فلان ثبت گردید. وارد سامانه که شدم خلاصه این بود پرونده کلاسه فلان ردیف فرعی 1 شماره بایگانی فلان با علت طرح رسیدگی بدوی و موضوع خواسته ابطال رای هیات حل اختلاف وزارت کار و امور اجتماعی به شعبه اول دادگاه عمومی دادگستری شهرستان فلان ارجاع و در تاریخ فلان ثبت گردید. دستور قضائی مبنی بر ثبت پرونده و اقدام در تاریخ فلان صادر گردید. می خواستم بدانم یعنی چه کمی توضیح بدهید.

پاسخ ها :

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

سلام برای اطلاعات به شعبه مربوطه مراجعه کنید

الیاس نظری نجف آبادی

جناب آقای الیاس نظری نجف آبادی:

سلام یه دادخواست علیه شما ثبت شده که اگه تا الان بهتون ابلاغ نشده از طریق سامانه ثنا به زودی بهتون ابلاغ می شود.