مشاوره حقوقی رایگان - ادعای همسایه بر تجاوز به زمین ایشان

سلام بنده سال 89 خانه ای ساختم و بنا طبق متراژ سند هست 21.90 در 9.10 و شهرداری پایان کار داده که با سند مطابقت میکند. همسایه پشت سر ما شاکی شده که از نظر طولی یک طرف درست هست ولی طرف دیگر 15 سانت در زمین من هست ولی در پایان کار شهرداری دو طرف هم 21.90 میباشد و سند تک برگی هم همین متراژ. ایا میتواند دیوار ما رو تخریب کند ؟

پاسخ ها :

الیاس نظری نجف آبادی

جناب آقای الیاس نظری نجف آبادی:

سلام بدون رای دادگاه همچین حقی نداره ، اول باید در دادگاه ادعای خود را ثابت کند و رای قطعی بگیرد، در غیر این صورت شما می توانید به جرم تخریب و ... از ایشان شکایت کنید و مطالبه خسارت کنید