مشاوره حقوقی رایگان - تخلف انتظامی دادیار

در یک درگیری لفظی در مجتمع مسکونی دو همسایه علیه اینجانب شکایت توهین و تهدید شکایت و اینجانب نیز متقابلا شکایت توهین نموده دو پرونده آنها به دادیار یک شعبه ارجاع و به صرف تحقیقات کلانتری و شهادت همسر شاکی بنده احضار و در همانروز پس از پیگیری پرونده خودم به همان شعبه ارجاع می شود پس از بازجوی اینجانب در خصوص اتهام اول ضمن قبول به اینکه شاکی به پسرم توهین کرده و گفته برو پسر معتاد خودت رو جمع کن بنده گفتم تو هم برو منقل و وافور خود را جمع کن به صرف اقرار جلب دادرسی نموده و در پرونده دوم به استناد شهادت یکی از همسایگان که در دفتر دادیاری حاضر نشده و صرف شهادت در کلانتری و بدون مواجه حضوری و شهادت در حضور اینجانب جلب دادرسی و هردو کیفرخواست صادر می گردد که اینجانب در همانروز درخواست مطلع و شاهد دیگری که حاضر بوده نموده که دادیار دستور لف پرونده اینجانب با دو پرونده می نماید و درخواست ارجاع به کلانتری و احضار مطلع که بدون انجام دستور فوق قرار جلب و کیفرخواست صادر می گردد.
پس از دو ماه پیگیری که مراتب در خلاصه پرونده شکایتی اینجانب موجود است از طریق نامه از دادستان استان موضوع به معون دادستان ارجاع و ایشان بعداز تذکر به دادیار که همان روز به بازپرسی تبدیل وضعیت داده بود که پرونده بنده را کسر از آمار می نماید و مجددا در شعبه جدید بازپرسی خودش ثبت و دستور به ارسال پرونده به کلانتری مربوطه نموده و پس از سیر مراحل تحقیقات کلانتری بلافاصله مراتب دستور و تحقیقات و اخذ توضیحات مطلع قبلی و تحقیقات محلی و بررسی سی و بازبینی فیلم به بازپرسی عودت می نماید ولی یکماه از این ماجرا می گذرد و با ارسال لایحه الکترونیکی پیگیری می نمایم ولی پس از گذشت یکماه هنور ترتیب اثر نمی دهد ایا تخلف انتظامی دادیار سابق و بازپرس فعلی شده است یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل مدرک کافی دارید از طریق دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
پرونده نیاز به بررسی و مطالعه دارد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مطروحه مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا پاسخ در خور حقوقی جهت رفع مساله حقوقی شما داده شود.