مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 134 سپاه پاسداران

سلام و احترام بنده در سال 1365 سرباز سپاه بودم و در حین اعزام نیرو به جبهه توسط افرادی شرور و ایجاد اغتشاش که منجر به خلع سلاح مامورین سپاه شد و بنده از ناحیه شکم مورد اصابت گلوله قرار گرفتم . توسط کمیسیون ماده 134 در سال 1383 معلول حین خدمت با 40 چهل درصد برایم صادر نمودند و باتوجه به عدم اطلاع کافی در خصوص اعلام اعتراض از رای کمیسیون آیا می توانم اکنون به رای کمیسیون ماده 134 اعتراض نمایم . متشکرم

پاسخ ها :

کمیسیون ماده 134 سپاه تیرخوردگی در حین خدمت سربازی معلول حین خدمت سربازی