مشاوره حقوقی رایگان - مسقف کردن حیاط خلوت

آپارتمان من از طریق آشپزخانه دربی به حیاط خلوتی دارد آپارتمان4 طبقه است و در طبقه همکف هم 2واحد کناری پنجره به حیاط خلوت ما دارند مقداری لوازم در این مکان دارم و سقف آنرا ایرانیت شفاف زدم تا باران و برف به لوازمم آسیب نزند و از بالا هم آشغال میریختن برای جلوگیری از کثیفی حالا مدیر مجتمع از وقتی فهمیده آرام و قرار ندارد حتی زنگ زده به مالکان آن واحدها که مستاجر هستند که تماس بگیرن و مارو تهدید به شکایت کنند خواستم ببینم میتوانند شکایت کنند؟ اگر میتوانند چه حکمی صادر خواهد شد؟

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اگر مکان از مشاعات باشد باید از سایرین اجازه گرفته شود.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی دارد که این قسمت از مشاعات ساختمان محسوب می شود یا خیر.
هرگونه تغییر در مشاعات باید با کسب رضایت تمام مالکان باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر بستگی به این موضوع دارد که حیاط خلوت جزء مشاعات است یا جزء قسمت اختصاصی است؟! اگر جزء قسمت مشاعات باشد بایستی از تمام مالکین اخذ اجازه می‌شد و در صورت عدم اخذ اجازه امکان شکایت وجود دارد.

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

دوست گرامی حیاط خلوب میان شما و ان دو واحد کناری مشاع و مشترک است بنابراین انها می توانند به میزان سهم خود از حیاط استنفاده کنند. همچنین می توانند دعوای ممانعت از حق اقامه کنند و حتی نسبت به مدتی که فقط شما از حیاط استفاده کرده اید، اجرت المثل از شما بگیرند.