مشاوره حقوقی رایگان - فرودگاه ،دارو...

با سلام ،من تحت نظر پزشک روزانه 2عدد قرص متادون 20 مصرف میکنم ،و تصمیم دارم به مدت یکماه به ترکیه"استانبول" سفر کنم ،آیا از مرکز متادون درمانی نامه بگیرم کفایت میکنه؟ اینکه تو فرودگاه دارو را، ازم نگیرن و بهم گیر ندن؟ درصورت امکان یک راهکار بهم بدید ،ممنون از لطفتون..

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.تاج سر.سوال شما حقوقی نیست.به هر حال توصیه می کنم تا پایان طول درمانتان ،از سفر خارج از کشور که حتی از سفر خارج از شهر خودداری نمایید.یاالله