مشاوره حقوقی رایگان - تعویض شاسی خودرو

سلام من چند سال پیش یه ماشین پراید خریدم که هیچ مشکلی نداشت و تعویض پلاک کردم چند ماه پیش که ماشین رو فروختم بعد از چند هفته تعویض پلاک ماشین رو به علت اینکه شاسی عقب و جلو برای یه ماشین دیگه هست و شاسی وسط برای خودش هست ایراد گرفتن و طرف رفته از من شکایت کرده و من هم دستم به جایی بند نیست و تقریبا کل پول ماشین رو باید خسارت بدم و نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

وقتی شما تعویض پلاک کردی برای طرف دیگه مسئولیتی نداری و احتمالا اون بعد از تعویض پلاک رفته عوض کرده

ليلا جابري اشترجاني

سرکار خانم ليلا جابري اشترجاني :

اگر بعدازتعویض پلاک این قضیه رخ داده باشد مسولیت ان باشماست واگرمربوط به ید ماقبل شماباشد قاعدتا تعویض پلاک صورت نمیگرفت بااین اوصاف نیاز به مراجعه حضوری وارایه مدارک لازم است