مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات اپارتمان

با عرض سلام
اینجانب در ساختمان 30 واحدی ساکن هستم که ساکنین ان متاسفانه بعضی بدیهی ترین امور ایمنی مثله بستن در ورودی ساختمان را موقع رفت و امد رعایت نمیکند. ولی مدام با صرف هزینه گزاف بحث ایمن سازی میکنند مثله نصب دوربین و ...
الان مدیریت تصمیم گرفته در ورودی راهرو و پارکینگ که شیشه ای هست را تعویض و قفل و ایفون بگذارد یعنی ساختمان دارای دو ایفون شود ایا با توجه به فرهنگ اهالی که اشاره کردم مجاز به انجام اینکار هستن باتوجه به اینکه ساختمان در منطقه ارزان واقع شده است .
ممنون

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

بهتره در هیات مدیره با توافق حل کنید

محمد فلاحی

جناب آقای محمد فلاحی :

برا اساس قانون و آیین نامه تملک آپارتمان ها پس از تصویب هیات مدیران اپارتمان میشه اقدام نمایند