مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی 25متری بافت

باسلام وقت بخیر وکلای محترم زمین کشاورزی 700متری دارم 25متر با بافت روستا فاصله داره در ضمن قواره پشت زمین مسکونی و جلوی زمین مسکونی است الان زندگی می‌کنند خونه ساخته شده منم برا این که حیوون نیاد برا کاشت درخت 2متر دیوار گرفتم الان جهاد اومده رو دیوار من نوشته تخریب باید شود هر چی هم میرم جهاد نتیجه نمیگیرم چیکار باید کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید که جهاد به چه دلیل دست به چنین اقدامی زده است تا بر اساس آن، اقدام به اعتراض کرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما جهت حفظ محصولات نیاز به دیوار کشی دارد با جهاد مکاتبه کنید و چنانچه نتیجه نداد در دیوان شکایت کنید