مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با گاری

سلام پدرم متاسفانه با یه گاری تصادف کرد سانحه دیده الان در ای سی یو هستند .. اگر فوت کنند چه اتفاقی برای پدرم میفته .. ایا زندان میره .. یا اگر مجروح یا نقص عضو بشه چه اتفاقی میفته ؟ پدرم همه مدارکش از قبیل بیمه یا گواهنیامه کامله

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. بستگی به این داره که چه کسی مقصر شناخته بشه. اگر گاری مقصر شناخته بشه چون احتمال زیاد بیمه شخص ثالث نداره خسارت از طریق صندوق تامین خسارات بدنی پرداخت میشه .

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

خیر فقط دیه از بیمه پرداخت میشه و بابت منبه عمومی هم جریمه میشن
اگر دادگاه حکم زندان داد اعتراض کنید درست میشه