مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد محلی برای برقراری حقوق دختر مطلقه

سلام و عرض ادب مادر بنده از پدرم جدا شده با توجه به اینکه پدرایشون ومادرشون فوت کردند و مادرم هم شاغل نیستندقصد درخواست حقوق بازنشستگی پدرشون رو دارن آیا برای برقراری حقوق استشهاد محلی میان؟اگر میان ما دوست نداریم همسایه‌ها از جدایی پدرو مادرم باخبر باشن آیا راهی هست که پای همسایه ها و محله به زندگی خصوصی ما باز نشه ؟لطفا راهنماییم کنید .دست بوس شمام .ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر تحت تکفل ودرشان بوده باشند میتوانند