مشاوره حقوقی رایگان - با ضمانت آزاد شدم

لطفا میخوام بدونم دوستم او را به جرم سرقت سیم برق گرفتند و او هم از شکنجه ها و کتکهای اگاهی اعتراف زوری وکذب کرد و گفت که او دزدیده بعد هم اسم منو اورده باش درآخر،که هردو باضمانت فیش حقوقی ازاد شدیم بعداز گذشت یه سال ونیم حکم اومده برا هردوتامان به زندان 2سال حبس محکومیم ونمیدونیم حال برای ضامن هم مسیج اومده كه باید حاضرمون بکنند ایا اگه نرویم چی میشود عواقبش چیه و آیا راه دیگری نیست براش مثال جزای نقدی تعلیقی بجز حبس کردنمان یکی راهنماییمون کنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید خود را به زندان معرفی نمایید
و اگر شما فرار نمایید ضامن مسئولیت پرداخت مبلغ قرار تامین را خواهد داشت و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر ضامن شما را تحویل ندهد بیست درصد از مالی که وثیقه گذاشته یا از فیش حقوقی کسر میشود
پرونده شما باید مطالعه شود که امکان تخفیف و تعلیق و تبدیل مجازات وجود دارد با خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
و اگر رای قطعی صادر شده است باید خودتان را معرفی کنید.
اگر معرفی نکنید به ضامن اخطار می شود تا شما را معرفی کند
اگر معرفی نکند مبلغ وثیقه ضبط خواهد شد و حکم جلب شما صادر می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما حاضر نشوید ضمانتنامه ضامن ضبط خواهد شد و شما محکومیتتان باز خواهد ماند

میتوانید به رای صادره اعتراض نمایید و یا می‌توانید تمکین کرده و تا یک چهارم از تخفیفات استفاده کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به قطعی شدن رای کیفری، حبس شما قابل تبدیل به جزای نقدی است که می‌توانید نسبت به درخواست آن اقدام کنید. در مورد ضامن نیز در صورتی که خود را به زندان معرفی نکنید اموال ایشان به مقدار بیست درصد ثبت و ضبط خواهد شد.