مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف وثیقه در صورت حاضر نشدن متهم

باسلام،بنده حدوددوسال پیش با مواد گیر کردم بازپرس من باجوازکسب به ارزش200 میلیون آزاد کرد بعد هیچ گونه اعلامی به بنده نشدبرای حضوردردادگاه وقاضی حکم غیابی به مدت12سال صادرکرد. وکیل گرفتم واخواهی کرد دوباره رفتم پیش قاضی دو سال به خاطر شرایط روحی روانی من کم کرد شد10سال من هم دیگر دنبالش رونگرفتم حالابایدچیکارکنم حسابم مسدود شده،آیا صاحب وثیقه رو بازداشت میکنن یا فقط وثیقه بازداشت میشود؟
آیا میشود کاری کردکه مدت زندانیم کم شود یا زندانی را بخرم ،چیکارکنم زندان نروم،محض رضای ابوالفضل راهنمایم کنید،راستی مقدار مواد مصرفی از نوع صنعتی 5گرم و5گرم هم هروئین،تکلیفم چه میشوداگرخودرامعرفی نکنم ایااکنون که بیرون هستم اگربروم دنبال کارهای زندانیم رادرست خواهم بکنم چون رای صادرشده است من را بازداشت وبه زندان میبرندیانه چونه وثیقه دارم بازداشت نمی‌شوم میتوانم دنبال کارم باشم،

پاسخ ها :

مسعود بشارتی

جناب آقای مسعود بشارتی :

حکم صادره باید اجرا گردد چنانچه فکر میکنید در رای شما اشتباه شده و از موارد اعاده دادرسی کیفری میباشد درخواست بدهید تا پرونده مطالعه گردد